Sentry Page Protection

Hi.

Welcome to A Mash Up - your exclusive editorial feature agency

Browse a category in the menu or search for a theme here

A Home by the Woods

A Home by the Woods

Limited publishing right, never published before 1000 EURO

DÄR SKOGEN TAR VID

Eleonore och Andreas dissade visningen på det lilla fritidshuset med naturtomt. Det fanns mer intressanta objekt. Men efter en förlorad budgivning dök fritidshuset på nytt upp i tanken.

– Vi fick chansen att komma och titta på det och föll pladask. För charmen men främst för husets potential, säger Ellinor Nygårds Möller. 

– Vi är inte de som investerar i inredning utan vi köper det vi vill ha för stunden. Men jag kan samtidigt verkligen bli förälskad i en pryl, som när vi hade lagt undan pengar till en bil och jag ringde Andreas ifrån Artilleriet och sa att det inte blir någon bil utan ett bord. Jag älskar det bordet och tror att jag alltid kommer att göra det.

– Det ska kännas hemtrevligt och mysigt att komma hit, våra vänner ska känna sig välkomna att slå sig ner i soffan med ett glas vin - för det är det bästa i livet. 

Av: Sofia Thörewik

Foto: Lina Eidenberg Adamo

*This feature is written in Swedish. We offer all our buyers the service of translating this feature in to English, to an additional cost of 50 EURO. To buy this feature in English, simply check the box “Translate to English” at the check-out, before making your purchase. Translation to other languages are to be carried out in-house by the buyer of the feature.

Headboards DIY x 5

Headboards DIY x 5

Garage Make Over

Garage Make Over

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out