Sentry Page Protection

Hi.

Welcome to A Mash Up - your exclusive editorial feature agency

Browse a category in the menu or search for a theme here

At Home with Eva & Åke-Rättvik

At Home with Eva & Åke-Rättvik

Limited publishing right, published before 800 EURO

Ett Dalahem

Med särskild aktning för tingens värde

Med en smakfull blandning av arvegods, auktions- och loppisfynd har Eva och Åke skapat ett drömhem fullt av charm. Eva kan dock inte låta bli att ständigt förvandla och förbättra - ett måste för en kreativ själ.

"Höstens allra vackraste färger välkomnar och värmer oss när vi kör upp i backen på Evas och Åkes tomt i Rättvik i dalarna. Huset ståtar med den italienröda färgen från Gysinge Byggnadsvård, ungefär samma kulör som den kända faluröda. "

"Hon gör också äppelmos så det räcker ett år framåt och förvarar äpplen i matkällaren i trådbackar. Där håller de i 8 månader. - Ett bra tips om man inte har matkällare är att lägga dem i garaget under filtar, tipsar Eva."

Av: Camilla Perez

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Antal tecken: ca 3000

*This feature is written in Swedish. We offer all our buyers the service of translating this feature in to English, to an additional cost of 50 EURO. To buy this feature in English, simply check the box “Translate to English” at the check-out, before making your purchase. Translation to other languages are to be carried out in-house by the buyer of the feature.

DIY-kitchen interior

DIY-kitchen interior

Total Harmony in Copenhagen

Total Harmony in Copenhagen

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out