Sentry Page Protection

Hi.

Welcome to A Mash Up - your exclusive editorial feature agency

Browse a category in the menu or search for a theme here

At Home with Swedish Interior Blogger Emma "What decorates my day" Johansson

At Home with Swedish Interior Blogger Emma "What decorates my day" Johansson

Limited, published before 320 Euro

Exclusive n/a

*The above prices refers to editorial use. For commercial use each price is increased by 50%

Hälsa på hemma hos Instagramstjärnan Emma Johansson (@whatdecoratesmyday)!

Här – i det nybyggda fabriksområdet Kvarnholmen – strax utanför Stockholm, samsas nytt med gammalt. Den skandinaviska, rena stilen går som en röd tråd genom hemmet men bryts då och då av med oväntade – och härliga – inslag. Som det stora, antika skåpet i vardagsrummet och den guldfärgade spegeln med barockmönster i barnrummet. 

Här får läsaren såväl konkreta inredningstips av Emma själv som massvis med inspiration och ögongodis. Självklart avslöjar Emma också sina bästa tips för hur man får till den där perfekta Instagrambilden.

Antal tecken: 5000

Av: Linda Hansson

Foto: Emily Dahl

*This feature is written in Swedish. We offer all our buyers the service of translating this feature in to English, to an additional cost of 50 EURO. To buy this feature in English, simply check the box “Translate to English” at the check-out, before making your purchase. Translation to other languages are to be carried out in-house by the buyer of the feature.

An Island Home-Ljugarn

An Island Home-Ljugarn

Eccentric Home in Södermalm, Stockholm

Eccentric Home in Södermalm, Stockholm

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out