Sentry Page Protection

Hi.

Welcome to A Mash Up - your exclusive editorial feature agency

Browse a category in the menu or search for a theme here

At home with Susanna in Nybodahöjden

At home with Susanna in Nybodahöjden

Limited publishing right, never published before 1000 EURO

Exclusive publishing rights N/A

Hemma hos Susanna

På charmiga, lummiga och lugna Nybodahöjden i Stockholm bor föreläsaren och läraren Susanna Cederquist. I lägenheten – som var en av de första i Stockholm att byggas enligt ekologisk byggnadsteknik – har Susanna skapat sig ett personligt och ombonat hem. Här hittar man bland annat en underbar tavelvägg, ett platsbyggt kök med maximal förvaring och en inbjudande uteplats med ett eget äppelträd. 

I reportaget bjuds vi in att ta del av Susannas spännande historia som föreläsare inom inriktningen dyslexi och musik, hennes kreativa projekt och hennes resor världen över. Dessutom delar hon med sig av smarta inredningstips på temat vintage och DIY.   

Antal tecken: 5000

Av: Linda Hansson & Louise Lemming

Foto: Lina Eidenberg Adamo

*This feature is written in Swedish. We offer all our buyers the service of translating this feature in to English, to an additional cost of 50 EURO. To buy this feature in English, simply check the box “Translate to English” at the check-out, before making your purchase. Translation to other languages are to be carried out in-house by the buyer of the feature.

The Designers House

The Designers House

Colors & Patterns

Colors & Patterns

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out