Sentry Page Protection

Hi.

Welcome to A Mash Up - your exclusive editorial feature agency

Browse a category in the menu or search for a theme here

An Arty Apartment at Kungsholmen

An Arty Apartment at Kungsholmen

Limited publishing right, never published before 1000 EURO

Exclusive publishing rights N/A

Konsten har huvudrollen hos Lotta

Hemma hos Lotta och hennes dotter, 3 år, får det stora intresset för konst spela huvudrollen. I hyresrätten på Kungsholmen i Stockholm hittar man nämligen, i alla rum, de vackraste och mest inspirerande av tavelväggar. I reportaget berättar Lotta mer om sitt stora intresse, tipsar om hur man skapar sin alldeles egen tavelvägg och ger också sina bästa råd när det kommer till att fynda på auktioner. 
Antal tecken: 5000

Av: Linda Hansson  

Foto: Lina Eidenberg Adamo

*This feature is written in Swedish. We offer all our buyers the service of translating this feature in to English, to an additional cost of 50 EURO. To buy this feature in English, simply check the box “Translate to English” at the check-out, before making your purchase. Translation to other languages are to be carried out in-house by the buyer of the feature.

Summer Gathering in the Greenhouse

Summer Gathering in the Greenhouse

English Townhouse in Bromma

English Townhouse in Bromma

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out